Първоначално публикувано от andro88
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:08.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИскам да ги погледна боядисани, а в четвъртък наживо, нали.Стигна ли ти шкурката?Last edited by andro88; d.m.y г., 20:39.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеЕй ги те на, как изглеждат боядисани.
Поздравления за добре свършената работа!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеЕй ги те на, как изглеждат боядисани. Много по-добре щяха да изглеждат ако гумите бяха останали чисти, но уви. Въпреки това мисля че резултата е задоволителен.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Да се смея ли да плача ли не знам. Днес си платих фиша, който ми написаха преди няколко дни. Написаха ми фиш за... липса на аптечка. Не, че е фрапиращо и знам, че е важна, ама си викам добре де, всичко ми е в ред, не съм пил, платил съм си всичко, с колан съм , не говоря по телефон вярно, че аптечката след последното чистене е останала в в къщи, ама тая гонка по устав в 23:00 часа...
Не се оплаквам. Ей така-споделям си с васSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеДа се смея ли да плача ли не знам. Днес си платих фиша, който ми написаха преди няколко дни. Написаха ми фиш за... липса на аптечка. Не, че е фрапиращо и знам, че е важна, ама си викам добре де, всичко ми е в ред, не съм пил, платил съм си всичко, с колан съм , не говоря по телефон вярно, че аптечката след последното чистене е останала в в къщи, ама тая гонка по устав в 23:00 часа...
Не се оплаквам. Ей така-споделям си с вас
С колко те глобиха?
На мен са ми отнемали книжката за период от 1 година, заради употреба на алкохол.
Без да съм пил и капка алкохол.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа това му се вика да попаднеш на неподходящото място в неподходящото време.
С колко те глобиха?
На мен са ми отнемали книжката за период от 1 година, заради употреба на алкохол.
Без да съм пил и капка алкохол.
Как ти взеха книжката за употреба на алкохол без да си пил, колега? Направо звучи като научна фантастикаSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение20 лева беше глобата и 3.50 лева такса. Това ми струваше глобата.
Как ти взеха книжката за употреба на алкохол без да си пил, колега? Направо звучи като научна фантастика
Това се случи в Благоевград преди около 30 години.
Късно вечерта се видяхме с един приятел и седнахме да си говорим в колата.
Понеже по това време той караше шофьорски курсове и му беше мерак, той седна на на шофьорското масто а аз на пасажерското.
Колата паркирана, загасен двигател, загасени фарове не е мърдала и сантиметър. Просто седим и си говорим.
Минава патрулка, спира и ни правят проверка на документи и за алкохол.
Колата е моя.
Пробата за алкохол на него - положителна. Бил пил една водка 2 часа преди това (аз дори не знам това)
Моята проба за алкохол - отрицателна.
Водят ни в някакво районно и ни пишат по един акт на двамата:
На него - затова, че управлява автомобил без книжка и след употреба на алкохол.
На мен затова, че предостъпвам колата си на лице, употребило алкохол.
След време излизат наказателните постановления и в моето гласи, че съм управлявал кола след употреба на алкохол.
наказание: 1 година лишаване от правоуправление и 50 лв. глоба.
Аз естествено обжалвам.
Викат ме в съда в Благоевград.
На делото като свидетел се явява единия милиционер от патрула.
И той си каза точно така както си беше:
В еди колко си часа..........еди къде си...........видях спрял автомобил с изгасен двигател и изгасени фарове.............на шофьорското място стоеше лицето.......а до него - моя милост.
Съдът не промени наказанието.
После разбрах, че когато предостъпиш управлението на лице, употребило алкохол, се счита, че самият ти си употребил алкохол.
Не съм обжалвал по-нагоре.
Така..........
След тази случка не смея да сляза да си взема нещо от колата си, след като съм пил.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Андро намерих майна едни гуми с 300 зора.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова се случи в Благоевград преди около 30 години.
Късно вечерта се видяхме с един приятел и седнахме да си говорим в колата.
Понеже по това време той караше шофьорски курсове и му беше мерак, той седна на на шофьорското масто а аз на пасажерското.
Колата паркирана, загасен двигател, загасени фарове не е мърдала и сантиметър. Просто седим и си говорим.
Минава патрулка, спира и ни правят проверка на документи и за алкохол.
Колата е моя.
Пробата за алкохол на него - положителна. Бил пил една водка 2 часа преди това (аз дори не знам това)
Моята проба за алкохол - отрицателна.
Водят ни в някакво районно и ни пишат по един акт на двамата:
На него - затова, че управлява автомобил без книжка и след употреба на алкохол.
На мен затова, че предостъпвам колата си на лице, употребило алкохол.
След време излизат наказателните постановления и в моето гласи, че съм управлявал кола след употреба на алкохол.
наказание: 1 година лишаване от правоуправление и 50 лв. глоба.
Аз естествено обжалвам.
Викат ме в съда в Благоевград.
На делото като свидетел се явява единия милиционер от патрула.
И той си каза точно така както си беше:
В еди колко си часа..........еди къде си...........видях спрял автомобил с изгасен двигател и изгасени фарове.............на шофьорското място стоеше лицето.......а до него - моя милост.
Съдът не промени наказанието.
После разбрах, че когато предостъпиш управлението на лице, употребило алкохол, се счита, че самият ти си употребил алкохол.
Не съм обжалвал по-нагоре.
Така..........
След тази случка не смея да сляза да си взема нещо от колата си, след като съм пил.166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеКолеги, може ли да се има доверие на разхода, показан на ICS-а? Карам на газ, показва някакви невероятни стойности, от рода на 9/100. Мотора е туинскрап.
Някои ICS - и имат възможността да се настройват за да показват точния разход.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАндро намерих майка едни гуми с 300 зора.Трябва да качиш снимки как чито нова гума получава 2 цепки от по 10 сантима заради кратер по пътя...
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеВсичко 6 ли е сега? Да не те бръснаха без сапун?Трябва да качиш снимки как чито нова гума получава 2 цепки от по 10 сантима заради кратер по пътя...
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment